úterý 5. listopadu 2013

Tři... dva... jedna... start!

Tak, právě jsem odstartovala začátek mého blogování. Už bylo na čase! Již dlouho chodím na kukandu k mnoha šikulkám, žadoním o návody a sama nic neukáži. Omlouvám se, ale počítač není zrovna můj velký kamarád a chvilku mi trvá, než zjistím co a jak. Chci moc, moc poděkovat dvěma z vás, které mi pomohly vůbec blog založit. Jsou to Martina a Martina .   :-)  Doufám, že co nejdříve proniknu do tajů úprav, aby vzhled byl podle mých představ. ;-)
Mé tvoření, to jsou spíše takové  drobnosti pro radost. Někdy větší (např. válecí pytel rozměrů velké peřiny), někdy menší ( např. miniponožky jako obal na penízky). Takže dnes jen tak na ukázku něco z dřívějška.



A to je pro dnešek vše. Mějte se krásně. D. :-)

7 komentářů:

  1. Dagmar---vítám tě mezi blogerky--- neboj na vše přijdeš mě to také chvilku trvalo a na cokoliv se ptej určitě Ti ráda pomůžu :) Jsem moc ráda že jsi si blog založila protože jako koukám máš opravdu šikovné ruce a bude co obdivovat .o) Měj se krásně a těším se na Tvůj další příspěvek. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Marti, moc děkuju. :-) No, zatím s tím tady dost zápasím.

      Vymazat
  2. Dagmarko, jsi moc šikovná. Těším se na Tvé další nápady. Měj se hezky a jen tak dál. Pro nás, nešiky a lenochy, to bude určitě skvělá motivace. :.-) Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, díky za návštěvu. Myslím, že zrovna ty mezi nešiky a lenochy nepatříš. :-)

      Vymazat
  3. Tak Dagmarko,vítej mezi náma.Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, moc děkuju za nakouknutí. :-) Na svém blogu máš moc hezká fota přírody. :-) Už jsem si tě přidala do svých oblíbených.

      Vymazat
  4. Máš to tu moc hezké http://vsecomnebavi.pise.cz/

    OdpovědětVymazat