pondělí 11. listopadu 2013

Dýně podruhé... :-)

....tentokrát moje výrobky. I já propadla kouzlu háčkovaných dýní a musela je vyzkoušet. Hledala jsem jak na ně. Našla jsem pěkný návod u Aničky, líbila se mi jejich plastičnost. Se zajímavým tvarem přišla Verča. Ta moje připomíná husu, ale i tak z ní mám radost. ;-) Poslední dýně, oranžovo-zelená, byla nejjednodušší. Uháčkovala jsem obdélník, sháčkovala, kraje stáhla, přiháčkovala středy, stopku, lístečky z řetízku a hotovo. Háčkováno polosloupky za zadní nit. Je to takový malý balónek, protože jsem jí nití nenaděla, jak já říkám: prdelky. ;-) Letos s nimi končím, ale příští rok bych chtěla vyzkoušet další. :-)

 Muškáty na oknech stále kvetou. Nemám je kde skladovat, tak je nechávám, než mrazíky ukončí jejich krásná květenství. :-(


A ješte se vám musím pochlubit novým srdíčkem. Nedávno ho na svém blogu měla Janka - Mé radosti. Moc se mi líbilo a asi nejenom mně. Janka nám poskytla odkaz, odkud čerpala. Talže ho přidávám i já. Pokud byste ho chtěli vyzkoušet, najdete návod u Věrky.


Háčkovalo se moc pěkně. Díky za návod. :-)

A to je pro dnešek vše. Dokončuji prostírky, srdíčka, vrhám se na vločky, .... Zkrátka, několik věcí najednou. Určitě to znáte taky. ;-)
Pro dobrou náladu vám posílám jedno prosluněné foto. Neumím to správně nafotit, ale je tam opravdu náádherně. Mějte se krásně, podzimní neduhy ať se vám vyhýbají.



Všem moc děkuju za nakouknutí a za milé komentáře. D. ♥  ;-)

18 komentářů:

  1. Ahoj Dášo, moc krásné dýničky a to srdíčko taky někdy zkusím: ) jen teď májí přednost jiné věci : ), třba ty:d Krásný večer Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc děkuji za nakouknutí i za přidání se k pravidelným čtenářům. Na překvápko se těším. ♥

      Vymazat
  2. Dagmarko, dýničky jsou opravdu moc krásný. :-) Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, děkuju za návštěvu, za milý komentík i za přidání se do pravidelných čtenářů. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj, Dášo! Tak vítej v našem virtuálním světě! Blog se Ti vyloupl pěkný, veselý, a ty Tvoje dýňky ho krásně podzimně doplňují! Už se těším, čím dalším se pochlubíš :o) zatím pa,L.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Leni, moc děkuju za návštěvu i za milý komentík. :-) Zatím opravuji, co kde mám špatně nastaveno, opravuji a pak se vrhnu na vzhled stránky. To ale časem. ;-) A děkuji za přidání se k pravidelným čtenářům. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dáši, jsem ráda, že jsi se rozhodla se přidat k nám. Alespoň tvé krásné výrobky nezůstanou utajeny a můžeme se s nimi potěšit i my.
    Přeji hodně elánu, inspirace a chuti do tvoření a blogování. Zdraví Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju za nakouknutí i milý komentář. ♥
      P.S. A za rady taky. ;-)

      Vymazat
  6. Ahoj Dagmar hezky blog vidim je nove , ale supr ja vim jak je nove blog mam 2 roky a prvne mam strach ale ted Sem spokojena vsechne so moc mili .Zdravim Karin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Karin. Moc děkuju za nakouknutí. ♥ Jo, jo, přesně ty počáteční pocity mám. Ale to je asi vždycky tak, když se něco nového začíná. ;-)

      Vymazat
  7. Krásnéí dýně, jak ty háčkované, tak ty minulé šité :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Evo, moc děkuju za nakouknutí i za milý komentík. D. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Dagmar tvoje dýničky jsou prostě skvělé :) Jsem ráda že jsi se přidala mezi nás :) Martina

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné dýňky a krásné srdíčko! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, srdíčka se ti povedla, mám radost, brzo přodám na stránky i kolečka, která k nim pasují. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Věrko, děkuju. ♥ A na kolečka se už těším. Ahojky. :-)

      Vymazat