čtvrtek 29. prosince 2016

Dárečky...

... které jsme ještě ve družině stihli dokončit, byly jednoduché, ale děti jejich výroba velmi bavila. ;-) Tvořili jsme ze samotvrdnoucí hmoty, která je v poslední době ve velké oblibě. Děti vyvalovaly, vykrajovaly, případně tvarovaly svými prstíky (např. malá srdíčka). Pak už jsme jen čekali, až nám ozdobičky úplně vyschnou, abychom je pomocí přírodních provázků navázali na "bambusové" tyčky. Děti mě moc mile překvapily, uzlíky většinou zvládly samy,  jen někde jsem  pomohla více utáhnout. :-)




Na dárečky jsme ještě vyrobili dárkové taštičky z krabice od mléka.  Stačilo je polepit pěknými vánočními ubrousky, přidělat poutka a bylo hotovo. ;-) Někteří se nespokojili pouze s jednou, ale odnášeli si jich domů několik se slovy -  po Vánocích budu pokračovat... ;-) 



A ještě se chci pochlubit, jak zajímavě zabalený dárek jsem dostala já. Kamarádka a kolegyně v jedné osobě mi předala opravdu krásnou kabelčičku. Ale ona to nebyla opravdová kabelka, ale takto úžasně zabalený dárek. :-) Já jsem svůj zabalený dárek zapomněla vyfotit (jako obyčejně), tak alespoň ukáži, co skrýval. ;-)





Mějte se fajn a poslední dny tohoto roku si užijte hlavně ve zdraví! :-)

Děkuji za Vaše  nakouknutí a pokud mi tu zanecháte komentář, moc mě to potěší. D. ♥

P.S. Stále nemohu k některým z Vás přidávat komentáře. Moc mě to mrzí. :-(

9 komentářů:

  1. Dagmarečko, detičky su veľmi šikovné a vyrobili krásne vecičky určite potešili obdarovaných ...... aj vďaka Tebe sa tešili a s láskou ich vytvárali...dostala si krásny originalne zbalený darček... nádherka ..... aj Ty si vyrobila krásny darček na obale zas až tak nezáleží .... Tiež prajem pohodový dník a more zdravíčka......

    Mirka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné ozdoby!
    Vše nejlepší do NOVÉHO ROKU!
    Ilona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilčo, děkuji. Veselé poslední hodiny starého roku a správné vykročení do roku nového. :)

      Vymazat
  3. Děti jsou šikovné a věřím, že tvoření ze samotvrdnoucí hmoty je moc bavilo. Ráda z ní tvořím i já. Tak šťastný nový rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuji za návštěvu. Celé Tvé rodince přeji úspěšný nový rok a hlavně hodně zdraví! D. :-)
      Heli, bohužel patříš k těm, co mi nejdou na blog psát komentáře. Zobrazí se:Doba platnosti tohoto formuláře vypršela. Zkuste jej vyplnit a odeslat znovu, nebo zkontrolujte, zda máte ve svém prohlížeči zapnuté cookies.
      Nic jsem nepředělávala, nevím co s tím? :-(

      Vymazat
  4. Krásné! Dagmarko, moc ráda k tobě chodím a obdivuji, co s dětmi dokážete!
    Přeji pohodový a zdravý nový rok! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuji. Jo, jo, hlavně to zdraví!... D. :-)

      Vymazat