neděle 18. prosince 2016

Vločku...

...z dřevěných kolíčků jsem viděla u Aničky. (Určitě k ní nakoukněte, je to moc velká šikulka. ;-)) Nejdříve jsem vyzkoušela sama a poté pelášila do drogerie pro několik balíčků dřevěných kolíčků pro moje družinové děti. Paní prodavačka myslela, že chci kusovky, dnes již tyto kolíčky asi nikdo moc nenakupuje, a začala vysvětlovat, kolik jich je v jednom balíčku... ;-) Trochu jsem byla zklamaná kvalitou, s těmi dřívějšími se to nedá srovnat.
Kolíčky jsme rozebrali, abychom je následně slepili, ale rovnými ploškami k sobě. Kolíčky jsme si poslepovali před vycházkou a po návratu jsme již kompletovali. A protože děti mají rády vše třpytivé, použili jsme na jejich dozdobení stříbrné třpytky. Umíte si představit, jak to ve družině vypadalo, ale co bychom pro ty rozzářené oči neudělali... ;-)


Mějte se pohodově v tom předvánočním shonu... :-)

D. ♥

6 komentářů:

  1. Dagmarko, to jsou moc pěkné vločky, také jsme je kdysi dávno dělávali. Přeji ti krásné svátky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, děkuji za návštěvu. I Tobě přeji pohodové a klidně Vánoce. D. :-)

      Vymazat
  2. Dagmarko, moc se vám povedly!
    Přeji příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. helenko, děkuji. Děti z nich měly radost a nejvíc je bavilo to "zdobení". ;-)Krásný den. D. :-)

      Vymazat
  3. Dášo, jsou parádní, ale kvalita kolíčků je opravdu úplně jiná, hvězdičkám to samozřejmě nevadí, krásně jste tvořili, pohodové předvánoční dny,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuji za návštěvu. Máš pravdu, vločkám to nevadí, obzvlášť, když je děti tak "dooobře" ozdobily. ;-) Pěkný večer. D. :-)

      Vymazat