středa 14. března 2018

Nový člen rodiny...

V prosinci nám odešel náš věrný kámoš Rex (13 + 1/2).  Kdo jste někdy měl pejska (nebo jiné zvířátko), víte, jak je to smutné. :-(


Bez čtyřnohého hlídače se u nás neobejdeme a tak jsme hledali, kdo má nová štěňátka. Ani jsme netušili, že nedaleko od nás je chovná stanice německých ovčáků Saebastes  a nabízejí nové přírustky. Jedno z jejich miminek se u nás už zabydluje. :-)

Narodil se 12. 1. 2018 a jmenuje se Monty. Je to opravdu naše mimi - 4 x denně jídlo, venčit, hrát si s ním, aby nesmutnil a samozřejmě také trochu vychovávat, aby z něj vyrostl hodný kámoš, na kterého se můžeme spolehnout. ;-)

Tento pelíšek jsem mu ušila, aby měl kde spát, ale jako první ho otestovala naše Bublina. ;-)




Běhám,...

peru se,...
vítězím,... ;-)
zkouším zoubky,...

baštím,...

...a pak spím. :-)
Tak jsem vám trošku představila našeho nového člena rodiny.
Děkuji za nakouknutí a pokud mi zanecháte zprávičku, jakého zvířecího mazlíčka máte vy, budu moc ráda.
Mějte se sluníčkově. :-)
D.



20 komentářů:

  1. Dášo, to je vždycky smutné....ale tohle kouzelné mimi vás dlouho smutnit nenechá. Je opravdu sladký :-). Když jsem byla malá, narodila se nám takováhle šťeňátka....snad šest :-D. Chodila jsem s nimi se všemi na procházku a děti mi říkaly "psí učitelka" :-). Tak ať vám všem dělá radost. Krásný den a jsem ráda, že jste také něco napsala ;-). ZaZa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ZaZo, moc děkuji za návštěvu. :-) Monty má ještě 10 sourozenců, to byl mazec, když se při naší návštěvě všichni vybatolili ven. A moc hezké bylo, když spali - 11 chundelatých bobečků tvořilo jeden velký chumel. ;-)D.

      Vymazat
  2. Dagmarko, smutním s tebou za Rexe, ale jedině štěňátko tu bolest dokáže zaplašit. Monty je kouzelné miminko, ráda věřím, že máte co dělat, ale psí láska, to je nade vše!
    Moc tě zdravím a těším se na další fotky!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helí, moc děkuji za návštěvu. :-)Jó, Monty je náš miláček. Když jde spát, přitulí se jako děcko, nechce být sám. ;-) D.

      Vymazat
  3. Hezký den,krásné miminko.My už jsme pochovali čtyři naše miláčky,vymarské ohařky .Naštěstí máme ještě bordodogu,ale už jí je 10let.Nedovedu si představit život bez pejska.Přeji miminka hodně zdravíčka.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji za návštěvu i za přáníčko. :-)
      Má se čile k světu, všechno ho zajímá, stejně jako člověčí mládě. ;-)Škoda, že ten jejich život ubíhá rychleji než nám... Pěkný večer. D.

      Vymazat
  4. No ten je nádherný! Moc závidím Vaši novou, malou radost, která teď naplňuje Vaše srdíčko plné bolesti... Taky mám za sebou jeden velice smutný odchod, ale už nemám možnost pořídit si nového partáka :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky za komentík. :-) My bychom bez pejska nemohli být. Bydlíme na okraji města, kousek za barákem les, tak je takový kámoš skoro nutností... ;-) Měj se fajn. D.

      Vymazat
  5. Dáši máte moc krásné psí miminko. Máte před sebou krásné chvíle s čtyřnohým kamarádem. Mám doma boloňského psíka a je to velká radost. Rija

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Rijo, tak jsme také na stejné lodi... :-) Přeji hezký den. D.

      Vymazat
  6. :) :) roztomiloučké, ano. Také jsme doma kdysi psa měli od maličkatého chlupatého klubíčka (tehdy to byl zlatý retrívr)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za návštěvu. :-) Ono každé mládě je krásné, roztomilé a na nás lidech záleží, co z toho miláčka nakonec vyroste. Snažíme se... Prima den. D.

      Vymazat
  7. Ahoj Monty je nádhernej!
    Přeju mu ze srdíčka, aby dostal to, co potřebuje, volnost, pohodu,zábavu, hodné páníčky, kteří ho budou mít rádi a budou s n ím chodit pravidelně na vycházky i dobrou výchovu,aby neohrožoval ostatní, a taky zejména pořádné papáníčko, vitamíny a ne žádné levné šunty z obchodů.
    Tak tomu opravdu přeji.
    A starému miláčkovi (vím jak moc to bolí když odejde),alespoň já jsem mu udělala pěkný kámen, na hrob, kde mu nyní kvetou sněženky, postupně nakvétají narcisy a tulipány.Není dne abych si na svého miláčka rovněž nevzpomněla.
    A Vám přeji hodně radosti s novým hafíkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji (i když nevím komu ;-)) za krásný komentík. :-) Snažíme se - běháme venku, volnost dopřáváme, ale i cvičíme (protože zahradu máme bez oplocení), domácí papáníčko chutná - mlaská jako prasátko u korýtka. ;-)
      Rexík má svůj hrobeček na zahradě a až si hlína sedne, tak ho také osázím kytičkama... Přeji krásný den. D.

      Vymazat
  8. Je moc krásný a roztomilý. U nás se to zase doslova hemží kočičkama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, tak máte také o zábavu postaráno. ;-) My máme ještě kočku a kocoura a je to na dobré cestě. Bublina se nebojí, umí to ukázat a Čerík se pomalu osměluje. Krásný den. D.

      Vymazat
  9. Krasavec a když bude vycvičený, nebude lepšího parťáka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji za návštěvu. :-) Snažíme se, ale on také, jak na nás vyzrát... ;-)přeji sluníčkový víkend. D.

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Děkuji za nakouknutí. :-) Teď už je "trochu" větší. ;-) Sluníčkové dny. D.

      Vymazat