sobota 2. ledna 2016

Vítejte v novém roce 2016 :-)

Všem vám přeji hlavně hodně zdraví, protože od toho se odvíjí vše ostatní...♥
Vánoční svátky utekly přímo kosmickou rychlostí (mně to tedy tak přišlo) a zas tu máme "obyčejné" všední dny...  No a s obyčejnými dny přichází i obyčejné starosti, například žehlení. A protože můj starý potah na žehlícím prkně už opravdu dosloužil, musela jsem vyrobit "kabátek" nový. ;-)


Po žehlení jsem se vrhla na papírové tvoření. Potřebovala jsem vyrobit  ještě jeden drobný  dáreček pro radost. Prolistovala jsem nový časopis Marina Craft (narozeninový dárek), který nabízí dostatek návodů... Některé jsem již vyzkoušela. První byly lucerničky - domečky, pomocí elektrických svíček krásně ve tmě svítí. Betlémská hvězda se stala součástí vánoční výzdoby, kapesníkovník byl již předán. Jako další mě zaujal obal na notepad. Taková věcička se hodí vždycky. Pustila jsem se do něho. Nejhorší je vybrat ten správný papír a ještě horší je, když není z čeho moc vybírat... ;-)






"Papírování" mě docela chytlo.

Děkuji za nakouknutí a pokud mi tu zanecháte komentář, budu moc ráda. ♥

Mějte se fajn! D. :-)

14 komentářů:

  1. Dadka, ďakujem pekne za prianie a samozrejme i ja Ti želám všetko dobré do nového roku a množstvo takýchto krásnych kreatívnych nápadov. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné!!! Narozeninový dárek využit na 100%, jen tak dál:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju. No, ještě se tam něco na tvoření najde. ;-)

      Vymazat
  3. Parádní tvoření, Dagmarko! Ten potah na prkno by se i taky hodil :o)
    Hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, děkuju. Já ho potřebovala strašně dlouho a teprve teď na něj došlo. ;-)

      Vymazat
  4. Krásné tvořeníčko Dáši, já jsem nedávno také měnila potah na žehlící prkno. Přeji ti hodně štěstí a zdraví do nového roku a krásné další tvoření :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké šikula Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  6. Dášo, i Tobě hodně zdravíčka v novém roce a tvořeníčko ti jde pěkně od ruky, vše se moc povedlo, ať se daří po celý rok, hezké dny,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Ten potah na žehlící prkno je parádní, já si už rok říkám, že potřebuju nový, ale že je zbytečné ho kupovat, protože ho můžu ušít ... a samozřejmě jsem se k tomu ještě nedostala :)Mně se papírové věci strašně líbí, ale na papír bohužel nemám trpělivost, takže tě moc obdivuji, máš to nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuju. :-) Neboj, já ten potah taky plánovala hooodně dlouho a ušit byl za chvíli. ;-)

      Vymazat