čtvrtek 21. srpna 2014

Zelená výměna

Dlouho jsem tu nebyla. Přibyly mi nějaké další povinnosti a trochu  jsem nestíhala. Říkala jsem si, v létě vše napravím. Léto je pomalu pryč a čas stále nějak schází. Musím si vytvořit nějaký systém! Ale o tom jsem psát nechtěla. Otevřít blog mě vlastně "donutila" "Zelená výměna" u Světlušky. Nakoukněte k ní a i vy se ještě můžete zapojit.Tyto akce miluji. Těším se na překvapení a vždy s obavou čekám, jestli i to moje se bude líbit. ;-)
Včera mi dorazil balíček od Eviny. To, co mě čekalo pod bílým balícím papírem, mě dostalo! Nejprve na mě vykoukla kniha s azbukou, to mě trošku překvapilo. Byla to pevná krabička od bonboniéry. ;-) A v ní se ukrýval poklad. Pečlivě zabalené dvě hooodně zakořeněné rostlinky ibišku, dopis v krásné obálce a to nejhezčí mě teprve čekalo. Ručně vyšívaná dečka s motýlem. Jen jsem vydechla. Nemohla jsem uvěřit, že mi někdo JEN TAK pošle takovou krásu! A protože se to Evče zdálo "málo zelené" ;-) přidala zeleně háčkované srdíčko. Je heboučké...
Moc děkuju Světlušce za zorganizování  a hlavně Evině za krásné překvapení. ♥ :-) A nyní se můžete pokochat i vy. (Omlouvám se za fota, ale focení není moje silná stránka :-(.)

Tato "kniha" svůj obsah perfektně ochránila. ;-)


Rostlinky pečlivě zabaleny do vlhkého ubrousku...

Obsah balíčku...

Kráska, která mně vyrazila dech! 



Takhle se u nás zabydlel. Na radu Evy je "rozsadím". ;-)

Všem přeji krásný zbytek léta a jen samá milá překvapení ! Mějte se hezky. ♥ D. :-)


Pokud nakouknete a zanecháte komentík, budu moc ráda. ♥

11 komentářů:

  1. Dagmarko, tahle výměna mě nějak minula, ale vidím, že se vyvedla víc než parádně!
    Tak ať hezky rostou!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Dagmarko to je krasna vymena urcite potesila a kvietok bude rast do krasy ...vsetko dobre prajem ..
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný balíček jsi dostala Dáši:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ajko, jo, jo, byla jsem z něho vážně vedle. :-)

      Vymazat
  4. Zdravím tě moc hezké to je výměnu jsem ještě nedělala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, moc děkuji za návštěvu. Výměny jsou bezva, určitě se do nějaké přihlas. Ty bys mohla nabídnout třeba tvoje krásná dřevěná srdíčka. :-)

      Vymazat
  5. Krásný den, Dáši, já děkuji Tobě za účast a za tuhle reportáž. Dárečky jsou krásné, dokonce jsem protekčně dostala motýlkovou prostírku taky a je úžasná, krásná čistá práce. A ibišky mám ráda, mají krásné květy.

    OdpovědětVymazat